Domestic Violence HUMAN RIGHTS CONFERENCE | OCTOBER 17-18 | ADELAIDE | SA CHANGE | EDUCATION | CELEBRATION

DAY 2 – Saturday 18 Oct 14 DV SNAPSHOTS CONFERENCE					
Time	Item	Presenter	Duration		
8:00 am	REGISTRATIONS OPEN				
9:20 am	Live Performance	Alex Hosking	10 min		
9:30 am	OPENING & WELCOME TO DAY 2	мс			
9:35 am	Respect to Country		5 min		
9:40 am	State Response to Domestic Violence		10 min		
9:50 am	Commitment to DV Reduction		10 min		
10:00 am	PANEL: BUSINESS & NOT FOR PROFIT RESPONSES	мс			
10:05 am	Impact of DV on Children	Maree Cutler-Naroba Child Protection Advocate, Researcher & Trainer	10 min		
10:15 am	Proactive Men's Action	Oliver Pfeil Another Step Closer Inc	10 min		
10:25 am	HERO SnapShot: Hero Reflection	Sarika Young MUDVI 2014: FTM Model Management Nick Kennett Mr World Aust	10 min		
10:35 am	Against all Odds	Derrick McManus	10 min		
10:45 am	Red Faces: Mental Health	Dr Elizabeth Dobars Assoc Professor Elizabeth Dabars AM	10 min		
10:55 am	Digital Witness App	Isabella Zornada Co-Director, Henley Management	5 min		
11:00 am	MORNING TEA	Performer: Laurissa Boyle and Jazmin Brooks			
11:25 am	PANEL: RISING ABOVE DV ADVERSITY	мс			
11:30 am	HERO Snapshot: Hero Reflection	Sue Fielke Anglicare Social Worker	10 min		
11:40 am	HERO Snapshot: 'It's not a Competition'	Leonie Hunt Hospitality Gurus	10 min		
11:50 am	Indigenous Reflections	Tod Stokes Kornar Winmil Yunti	10 min		
12:00 pm	HERO Snapshot: Hero Reflection	Deirdre Albrighton Albrighton Consulting &	10 min		

12:10 pm	HERO Snapshot: Hero Reflection	Elise Hutley Ideas Fusion	10 min
12:20 pm	HERO Snapshot: Hero Reflection	Rowena Brown Volunteer Glenelg Art Gallery, Stamford Grand	10 min
12:30 pm	Setting the Workshop Scene	Terry Loveday Another Step Closer Inc	5 min
12:35 pm	LUNCH		
1:30 pm	10 Interactive Workshop Streams and Sector Topic Spaces		45min (x2)
3:00 pm	AFTERNOON TEA		
3:30 pm	PANEL: SOCIETAL ISSUES	мс	
3:35 pm	Sheena Jackson Legal	Sheena Jackson	10 min
3:45 pm	Prison Ministry	Debbie Schaeffer Alpha Australia	10min
3:55 pm	HERO Snapshot: Life on Your Terms - Reclaiming your Power	Jacque Opie Inspired Training Solutions	10min
4:05 pm	Disability Advocacy	B-J Dee Price Convenor, Women with Disabilities SA	10min
4:15 pm	PANEL: GAME CHANGERS	МС	
4:20 pm	Illusion and Reality	Gary Edwards High Stakes Communication	10 min
4:30pm	Change Maker – Where to from here?	Dr Deborah McCulloch	
4:40 pm	OFFICIAL CLOSE THANK YOU FROM WINSPIRE INC		
4:45 pm	LIVE PERFORMANCE		
5:00 pm	CLOSE		

Training Services

*Program is subject to change at management discretion