

DAY 1 – Friday 17 Oct 14 DV SNAPSHOTS CONFERENCE				
Time	Item	Presenter	Duration	
8:00 am	REGISTRATIONS OPEN			
9:20 am	Live Performance	Sarah Jade Lloyde	10 min	
9:30 am	WELCOME TO DAY 1	мс		
9:35 am	Respect to Country	Amanda Brusnahan c/- Northern Adelaide Medicare Local	5 min	
9:40 am	Official Opening	His Excellency the Honourable Hieu Van Le, Governor of South Australia Lorelle Molde, WINspire Inc	10 min	
9:55 am	Call to be part of the Change	Paul Edginton, Chair White Ribbon Breakfast SA	10 min	
10:05 am	PANEL: IT IS EVERYBODY'S RESPONSBILITY	мс		
10:15 am	Child Protection Issues in SA	Rachel Sanderson MP: Member of Parliament for Adelaide, Shadow Minister for Families and Child Protection and Social Housing	10 min	
10:25 am	White Ribbon Initiatives	Gillian Lewis Heidi Unferdorben Co-Chair, White Ribbon Breakfast SA	10 min	
10:35 am	Business Responsibility	Donny Walford MD Behind Closed Doors	10 min	
10:45 am	Collaborative Responsibility	Lynn Arnold Former Premier	10 min	
10:55 am	DV Coalition	Gillian Cordell EO, Domestic Violence Crisis Services	10 min	
11:05 am	MORNING TEA & LIVE PERFORMANCE			
11:30 am	PANEL: CREATING CHANGE	мс		
11:35 am	Legislation – The age of entitlement is over	Annette Elliott	10 min	
11:45 am	Hero SnapShot: Hero Reflection	Cornelia SteinhauBer	10 min	
11:55 am	Hero SnapShot: Hero Reflection	Jodie Pycroft Northern Adelaide Medicare Local Jasmine Pycroft, YAC	10 min	
12:05 pm	HERO SnapShot: Hero Reflection	Arman Abrahimzadeh Arco Developments	10 min	

12:15 pm	Setting the Workshop Scene	Terry Loveday Another Step Closer Inc	5 min
12:25 pm	LUNCH		
1:30 pm	10 Interactive Workshop Streams and Sector Topic Spaces		
3:00 pm	AFTERNOON TEA		
3:30 pm	PANEL: DV REFLECTIONS	MC	
3:35 pm	HERO SnapShot: Hero Reflection	Tash Palmer Vincent and Adelaide Holly Cira Pty Ltd	10 min
3:45 pm	Suicide Prevention	Jill Chapman MOSH	10 min
3:55 pm	Primary Health Care Reflections	Deb Lee CEO, Northern Adelaide Medicare Local	10 min
4:05 pm		ТВС	10 min
4:15 pm	Setting the Networking Scene	MC	5 min
4:20 pm	FORGING CONNECTIONS NETWORKING		
5:00 pm	DAY 1 CLOSE & LIVE PERFORMANCE		

^{*}Program is subject to change at management discretion